Drie kamers en gezellig salon

Op de eerste verdieping verbergen de originele deuren twee kamers, luchtig en comfortabel ingericht voor twee personen (waarvan één met airco). De kwaliteitsvolle boxspringbedden (Biosleepworld) garanderen een aangename nachtrust. Slaap je liever apart? Dan toveren we het dubbelbed in een handomdraai om tot twee eenpersoonsbedden. ’s Morgens verfrissen aan de wastafel op de kamer of in de badkamer op het gelijkvloers. Op je kamer liggen de badjassen netjes klaar.

Kies je voor de ruime (familie)kamer op de tweede verdieping (met airco) dan heb je je eigen badkamer en toilet. En een persoonlijke zithoek met televisie. Hier kun je ook heerlijk ontbijten op de kamer. Wil je langer dan enkele dagen blijven, dan is de extra bergruimte handig meegenomen. En als we de salonzetel uitklappen tot tweepersoonsbed, slapen de kinderen mee op de kamer.

Na een ontspannend dagje uit, kun je heerlijk nagenieten in jullie privésalon (met airco) op het gelijkvloers. Een filmpje meepikken of gewoon wat luieren bij muziek met een boek uit onze ruilbibliotheek. Of een spelletje spelen. Bij mooi weer op het terras terwijl de kinderen in de tuinravotten. Wil je zelf een potje koken? Dat kan in de modern uitgeruste keuken.