Goeiemorgen! kun je vlot bereiken met de auto, het openbaar vervoer, de fiets of te voet.

Met de auto

gps: 51° 02’ 03’’N – 3° 43’ 47’’O

Via de autosnelwegen E40 en E17. De autosnelweg E40 (Oostende-Brussel) staat via de verkeerswisselaar ‘Zwijnaarde’ in verbinding met de E17 (Antwerpen-Kortrijk). Neem op het klaverblad E40-E17 afrit 9 ‘UZ Gent’. Aan het einde van de afrit sla je rechtsaf. Je bent nu in de Corneel Heymanslaan. Aan het einde van die straat, bij de verkeerslichten, sla je opnieuw rechtsaf (De Pintelaan). Neem de tweede afrit op de rotonde en rijd onder het viaduct. Aan de verkeerslichten ga je rechtdoor. Je bent nu in de Ottergemsesteenweg. Neem 100 meter verder de eerste rechts: de Stropstraat. B&B Goeiemorgen! bevindt zich aan je linkerkant. Aanbellen op nummer 126. Van harte welkom!

Met de trein

Neem de trein naar Gent Sint-Pieters.
Daar aangekomen kun je te voet, met de fiets of met de bus verder. Of neem gewoon een taxi.

Te voet (15 minuutjes) of met de fiets

Verlaat het Sint-Pietersstation via de hoofduitgang en volg onmiddellijk rechts de Prinses Clementinalaan. Aan de tweede verkeerslichten neem je het tweede straatje links: de Lucas De Heerestraat. Volg de straat tot aan het kruispunt met de Zwijnaardsesteenweg en dwars rechtdoor de steenweg. Zo kom je in de Sint-Coletastraat die je volgt tot het kruispunt met de Ottergemsesteenweg. Opnieuw rechtdoor dwarsen. Je bent nu in de Herfstraat. Aan het volgende kruispunt sla je rechts de Stropstraat in. B&B Goeiemorgen! bevindt zich aan je rechterkant. Aanbellen op nummer 126. Van harte welkom!

Met de bus

Vanuit het Sint-Pietersstation vertrekken talrijke bussen die je een stukje dichter brengen.

Halte Zomerstraat

  • Bus 9 (Gentbrugge – Groeningewijk)
  • Bus 27 (Heusden – Dendermonde)
  • Bus 28 (Melle – Dendermonde)
  • Bus 41 (Merelbeke Kwenenbos)
  • Bus 43 (Melle Caritas)
  • Bus 65 (Groothandelsmarkt)
  • Bus 94/96 (Aalst)

Stap af aan de halte ‘Zomerstraat’. Steek de Burggravenlaan links over aan de verkeerslichten. Je bent nu in de Ottergemsesteenweg. Neem de eerste straat rechts: de Stropstraat. B&B Goeiemorgen! bevindt zich aan je linkerkant. Aanbellen op nummer 126. Van harte welkom!

Halte Heuvelpoort

  • Bus 34/35/36
  • Bus 55/57/58
  • Bus 70/71/72/73/74/76/77/78

Stap af aan de halte ‘Heuvelpoort’. Volg de eerste straat rechts: de Normaalschoolstraat. Vervolgens neem je de eerste straat links, de Ottergemsesteenweg. Kies opnieuw de eerste straat links. Je bent nu in de Stropstraat. B&B Goeiemorgen! bevindt zich aan je rechterkant. Aanbellen op nummer 126. Van harte welkom!

Vanuit het stadscentrum (aan het Zuid of aan Sint-Jacobs). Neem bus 5 richting UZ/Zwijnaarde Hekers. Stap af aan de halte ‘Lucas De Heerestraat’. Steek de Zwijnaardsesteenweg over en neem rechts de Sint-Coletastraat. Dwars daarna de Ottergemsesteenweg. Je bent nu in de Herfstraat. Aan het volgende kruispunt sla je rechts de Stropstraat in. B&B Goeiemorgen! bevindt zich aan je rechterkant. Aanbellen op nummer 126. Van harte welkom!

Meer info vind je op www.delijn.be